"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające." Julian Tuwim
Moderator
nazywam się różowa wojowniczka i pruje się 13 miesięcy jestem nałogowym pruczem i właśnie próbuje z tym skończyć...jak każdy nałóg i ten nie prowadzi do niczego dobrego co dnia pogrążam się coraz bardziej...mam nadzieje że ta grupa wsparcia pomoże mi wyjść z tego wiem że każda z was ma problemy i wierze że wspólnie stawimy im czoła
kiedy otrzymałam zaproszenie na owe forum poczułam jakby to był znak z nieba jakbym otrzymala jeszcze jedna szanse wierze że wspólnie zdobędziemy nasz mont everest i wyzwolimy się od cierpienia dziewczyny naparwno nie bedzie łatwo ale razem damy rade!!!
w kupie siła jak to mawiała maja cioteczna bratowa siostry męza mojej prababki
pozdrawiam
łączę się z Tobą duchowo różowa wojowniczko!!!... Wierze, ze ten kryzys kiedys minie i bedzie tak jak dawniej. Pamiętaj że nie jesteś sama. Najważniejszy krok już zrobiłas, opowiedziałaś nam o swoim problemie.
W razie jakichkolwiek pytan skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy niewłaściwie stosowany nałóg moze zaszkodzić twemu życiu lub zdrowiu!
Moderator
dziękuje Aninko naprawde twoja odpowiedz wiele dla mni eznaczy...nikt nie odpisywal i poczulam sie jak wypedzona corka szatana myślałam że świat jest przeciwko mie a tu twój głos jak światełko w tunelu ukazał mi drogę jestem twoja dłużniczka kolezanko...a do reszty dziwek brak mi slow ...dzieki kurwa za wsparcie jebane forum tylko czlowieka przygnebia!!!!!!!!!!!!
Administrator
Widzę, że koleżanka Kasia POSUWA się już do obelg pod adresem forum...
Zatem należy wkroczyć do akcji!
Weź się w garść, Martyna pruje się codziennie jak przystało na dziwke, a mY ??
Moderator
powiem krótko...A MY NIE;/
Jedna z naszych koleżanek -Japko- wyszła już poza margines społeczny ze swym nałogiem.
Powiem tylko tyle że to bardzo trudny przypadek i raczej nie widze szans wyleczenia, dlatego skupmy się może na ludziach którym jeszcze można pomóc <ołłłłł sziiiiiit ale poleciałam po skarpeciorach>
Ja jako osoba z niewielkim doświadczeniem mogę powiedzieć tylko tyle, że nie ma co się martwić... samo przyszło, samo pójdzie!
Pozdrawiam PRUJCE NIEWYŻYTE!!!
Administrator
Znowu musze was przywoływać do porządku...
To jest normalne forum, a nie jakieś podrzędny brukowiec !!
Dlaczego więc uzytkowniczka "ANINA" ma TAKI ZBOCZONY AVATAR ???
Będę musiała Cię zablokować...
Moderator
witam. wd przeprowadzonych bdań rynkowych okazałam się największym pruczem wszcech czasów bo..pruję sie codziennie a niekiedy po 3 razy na dzien...
i/// lubie to:D
prosze pomóżcie;P
Administrator
BRAK MI SŁÓW !!
Moderator
mam problemi teraz kurwa mowie serio...jak mam mieć kolo siebie jakis obrazek tak jak aninka i viola bo ja też nie chce być anonimawa:)
Administrator
a więc droga Kasiu...
w odpowiedzi na Twój list...
Na górze w pasku masz PROFIL
to wejdź w niego
i masz w MENU PROFILU: Sygnatura/ AVATAR
No i wgrywasz Avatar z Twojego kompa...
Pamiętaj tylko, żeby miał wymagane wymiary...
Z pozdrowieniami
ADMIN